Presentació del Laboratori de Comerç de Nova Generació a les empreses sòcies

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 5 març, 2021 / Sense comentaris

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) ha presentat de manera exclusiva a les empreses sòcies del CTecno el Laboratori de Comerç de Nova Generació (BCN Retail Lab), un projecte d’innovació transformativa per aportar solucions TIC a les necessitats del comerç. L’objectiu és validar l’impacte en el negoci del comerç de l’ús de la tecnologia digital en els establiments comercials, en concret en la seva capacitat de crear valor a través de les dades i de la comunicació directa amb els clients.

A la presentació hi ha participat Joan Ramon Barrera, president del CTecno, Fèlix Ortega, Director general de Barcelona Activa, i Elisabet Prat, gerent dinamitzadora de Cor Eixample. Jordi Gili i Carles Ferreiro han fet la presentació tècnica del projecte.

BCN Retail Lab és un projecte impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i la Direcció de Comerç, i el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) juntament amb l’Associació de Comerciants CorEixample.

Aquesta crida està oberta a totes les empreses del sector TIC que tinguin una solució tecnològica i innovadora pel comerç de la ciutat.

 

Tens experiència en projectes de digitalització en el sector del retail?

Presenta la teva proposta TIC a: readyfor.cat/retail-lab

What do you want to do ?

New mail