Presentació del programa de beques ApadrinaTIC

Actualitat, Notícies, Sin categoría

per Comunicació CTECNO / 2 març, 2021 / Sense comentaris

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) ha organitzat un acte inaugural del grup ApadrinaTIC, un programa de beques per a estudiants de carreres tecnològiques afectats per la covid.

Aquest projecte ha sorgit de la necessitat de dinamitzar iniciatives i ser un punt de trobada on empreses tecnològiques promouen un moviment dins el propi sector per fer-lo més inclusiu, responsable i cooperatiu.

En aquesta primera edició tenim a 17 estudiants de diferents carreres tecnològiques, que tenen l’oportunitat d’entrar en contacte amb mentors d’algunes de les principals empreses del sector tecnològic de Catalunya. És la primera vegada a la història del CTecno que s’impulsa un programa de beques i es fa en temps en rècord.

L’acte ha començat amb una benvinguda a càrrec de Joan Ramon Barrera, president del CTecno, a tots als assistens i participants en el projecte: “Tots hem treballat molt i ens sentim molt il·lusionats.”

Seguidament ha intervingut Rosa María Rodríguez, patrona del CTecno i responsable del projecte ApadrinaTIC, qui ha presentat el projecte. A continuació ha participat Josep Ribas, secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya.

La jornada ha continuat amb una presentació detallada del programa per part de Rosa M. Rodríguez, que ha explicat la guia i els testimonis dels mentors, el calendari d’activitats i la creació de la comunitat apadrinaTIC. Finalment s’ha donat pas a un torn de preguntes que ha conclòs amb l’acte.

Joan Ramon Barrera ha acabat l’acte agraïnt als mentors de la iniciativa, a Rosa M. Rodríguez, responsable del projecte, a Josep Ribas, a les universitats i als seus estudiants.

Des del CTecno volem agrair a les empreses sòcies la col·laboració en aquesta primera edició, aportant recursos per becar als estudiants i a través dels mentors i el programa d’activitats que complementen la iniciativa: BMC, T-Systems, Minsait, Cisco, Basetis, Econocom Nexica, NetApp, Seidor, SITEP, Claranet i SII Concatel.

 

………………………………..                           

 

                                                         

 

                                               

 

…………………………..-…………….                              

 

 

Més informació sobre apadrinaTIC

What do you want to do ?

New mail