Presentació Fira Digital Enterprise Show 2016

Actualitat, Esdeveniments, Notícies

per Comunicació CTECNO / 26 novembre, 2015 / Sense comentaris

El proper dimecres 2 de desembre, de les 9:30h fins les 10:30h, tindrà lloc la presentació de la Fira Digital Enterprise Show 2016 a les empreses de Catalunya. L’acte se celebrarà a l’Auditori de l’edifici Imagina (Av/Diagonal, 177, Barcelona) i la inscripció és gratuïta.

 

Què és el Digital Enterprise Show 2016? Es tracta de l’event firal més important en transformació digital a nivell europeu que es celebrarà a Madrid del 24 al 26 de Maig de 2016.

Si ets una empresa que aporta solucions tecnològiques que contribueixen a millorar la competitivitat empresarial i la transformació digital, tens una gran oportunitat participant a Digital Enterprise Show. Un esdeveniment per a que les empreses trobin als seus millors partners tecnològics per impulsar la seva transformació digital.

Digital Enterprise Show atraurà a més de 18.000 CEOs, CIOs, CDOs, CMOs i altres perfils executius de pimes, grans corporacions i de representants de l’administració pública a nivell europeu que busquen obtenir les solucions tecnològiques que els ajudin a millorar la seva estratègia i impulsar la seva competitivitat empresarial.

Les principals àrees de negoci que Digital Enterprise Show presentarà estan relacionades amb els 6 pilars de la transformació Digital: Cloud, Mobile, Big Data & Analytics, Social Business, Cybersecurity, Internet of Things, de la mà de +260 empreses líders en Networks, Connectivity, Digital Transformation o Business Accelerators.

A la presentació s’explicarà amb detall l’event i les diferents fòrmules per poder participar en el mateix com a Partner, Expositor o Newcomer (Start-ups), com a Speakers dins el Masterminds Congress o moltes altres activitats de nivell com l’Open Innovation Market Place, els European Digital Mindset Awards, etc.

Inverteix una hora del teu temps que multiplicarà les teves oportunitats de negoci dins del sector de la Transformació Digital.

Email: exhibit@des-madrid.com
Telèfon: 931 593 649
Web: www.des-madrid.com
Auditori cedit pel nostre partner: MEDIACLOUD

 

Durant la presentació del dia 2 de desembre s’explicaran les condicions especials i els descomptes per als socis del CTecno.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.