Presentat el “Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya 2010”

Esdeveniments, Jornades

per Comunicació CTECNO / 2 març, 2010 / Sense comentaris

El passat dimarts 2 de març de 2010 es van presentar al Palau Robert de Barcelona els resultats del “Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya 2010” en la seva segona edició.

Es tracta d’un ampli estudi realitzat per DEP Consultoria Estratègica per encàrrec de la Fundació CTecno a diversos representants del sector al nostre país i que aborda qüestions diverses relacionades amb la situació d’aquest, tals com el seu finançament, els recursos humans i la formació, els efectes legisladors o la inversió que s’hi destina.

La conclusió final dóna com a nota mitjana un aprovat just d’un 5,1 per part dels entrevistats, una xifra lleugerament superior al 4,6 de l’any passat on es van posar de manifest certes mancances del sector que semblen, en trets generals, millorar sensiblement.

Els resultats van ser presentats pel President de la Fundació CTecno, Ginés Alarcón i pel Director de DEP Consultoria Estratègica, Enric Renau, els quals van destacar l’alt nivell de compromís i col·laboració de totes les persones que hi han participat així com la consciència i la voluntat de seguir treballant i innovant per tal de fer avançar Catalunya en tot el que fa referència al sector tecnològic i aprofitar millor les seves potencialitats i els seus professionals.

Dídac Lee, Conseller delegat del Grup Inspirit, va exposar per la seva banda la seva exitosa experiència empresarial, amb una forta presència a l’exterior i al propi país, i va encoratjar els assistents a innovar i arriscar per tal de tirar els projectes endavant.

 

Adjunta trobaran la nota de premsa referent a l’acte, així com un resum del Baròmetre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.