Primera edició de l’Àgora Barcelona Growth

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 10 juliol, 2014 / Sense comentaris

agora barcelona growth

L’Associació d’empreses i Institucions 22@Network posa en marxa l’Àgora Barcelona Growthuna iniciativa que té com a principal objectiu apropar les últimes innovacions tecnològiques al lideratge social i empresarial de la ciutat des del districte de la Innovació. La primera edició d’aquesta activitat tindrà lloc el proper dijous 17 de juliol, entre les 14h i les 16h, a l’Hotel Melià Sky Barcelona (c. Pere IV, 272-286, 08005 Barcelona).

Aquest primer dinar – col·loqui serà inaugurat per l’Excm. Sr. Xavier Trias, Alcalde de Barcelona i intervindrà la Sra. María José ToméInnovation Manager de Telefonica I+D, amb la ponència “Big Data: Big Decisions” per descobrir-nos com Big Data pot ajudar a que es prenguin millors decisions de negoci.

El projecte Àgora Barcelona Growth espera reunir al mateix districte 22@ als més influents representants i líders de les noves tendències del coneixement, alhora que la mateixa Associació contribueix a la consolidació del districte de la innovació com a nova àrea de centralitat de la ciutat.

Apunteu-vos en el següent formulari i descobriu l’impacte de les noves tecnologies als diferents sectors productius. També podeu demanar més informació contactant amb Secretaria Tècnica agora@22network.net o trucant al telèfon 93 419 19 86.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.