Primera sessió de debaTIC: FAQS sobre Next Generation EU

Actualitat, debaTIC, Notícies

per Comunicació CTECNO / 2 novembre, 2020 / Sense comentaris
debaTIC és un nou format d’acte que volem promoure entre els màxims directius de les empreses associades al CTecno. L’objectiu d’aquest nou format de trobada, de moment virtual, és tenir un espai de reflexió i debat conjunt entre les empreses associades per generar coneixement i opinió com a col·lectiu, sota el paraigua CTecno, sobre temes que creguem d’especial rellevància pel sector.
.
La primera sessió de debaTIC va tenir lloc el 2 de novembre i va consistir en una trobada entre màxims directius de les empreses tecnològiques amb seu a Catalunya agrupades al CTecno per debatre i reflexionar conjuntament al voltant de la importància que els recursos provinents d’EU a través del Next Generation EU es destinin a projectes amb impacte transformador i de gran valor afegit.
.
En aquesta sessió vam comptar amb la participació de Jaume Amill, soci fundador de Daleph, i Alberto Demetrio, consultor expert en fons europeus, que ens van contextualitzar l’estat d’aquests fons, i ens van posar llum sobre els aspectes claus d’aquests ajuts, alguns encara per concretar. La segona part de la sessió va anar destinada a generar un debat on es van poder resoldre dubtes al voltant de la temàtica.
.
Com és sabut, Next Generation EU és un pla de recuperació econòmica que ha creat la Comissió Europea amb l’objectiu de fer front a la crisi econòmica derivada de la COVID-19, de manera justa, equitativa i sostenible. Els països que rebran més ajuts seran aquells que s’hagin vist més afectats per la crisi, sent Espanya el segon país més beneficiari.
.
El sector tecnològic ha de ser el gran catalitzador d’aquests projectes i des del CTecno volem promoure aliances perquè aquests projectes siguin una realitat i siguin el vehicle per canalitzar els fons.
.
.

Consulta el llistat d’assistents