Consulta aquí els projectes d’esTICenllaçat de la 3a edició en els quals et pots inscriure com a voluntari del programa:

 

Qui són? entitat que desenvolupa projectes socioeducatius afavorint la inclusió social de persones vulnerables.

Què necessiten? Consultoria per integrar la tecnologia en el camp de l’educació, i per altra banda, estudiar la implantació d’una plataforma de gestió integral de les dades.

Vull col·laborar-hi


vozeslogo-1024x204

Qui són? Entitat que treballa la cohesió i integració de nens amb risc social de diferents barris vulnerables de Barcelona a través de la música.

Què necessiten? desenvolupament d’una aplicació mòbil on centralitzar totes les comunicacions (notificacions, participació a assajos, enviament de documents, etc.) i poder gestionar les inscripcions dels alumnes. Aquesta app serviria com a CRM o base de dades ja que els beneficiaris es registraran a través de l’app.

Vull col·laborar-hi


Qui són? ONG que treballa per nens en situació de vulnerabilitat social per fomentar la igualtat d’oportunitats presents i futures.

Què necessiten?  Programar un formulari online que guardi les dades en una base de dades i introduir en el web una plataforma de pagament online pels casals i campaments d’estiu.

Vull col·laborar-hi


Què fan? atenció integral a persones amb paràlisi cerebral i altres trastorns mitjançant un model d’assistència innovador per a la rehabilitació de les persones.

Què necessiten? ampliació de funcionalitat de la seva eina (una aplicació web amb tecnologia LAMP – CakePHP), de manera que puguin automatitzar processos que ara es fan de forma manual.

Vull col·laborar-hi


Què fan? acompanyament a les famílies de bebés prematurs.

Què necessiten? desenvolupament d’una botiga online en la què vendre llibres físics i online i altres productes per a prematurs. Per altra banda, volen optimitzar el projecte “Acompanya’m”, una plataforma per interconnectar a pares de prematurs mitjançant una xarxa interactiva (xat), que ara funciona amb un Google Maps on es facilitin les dades de contacte i les famílies es truques directament.

Vull col·laborar-hi


Què fan? cooperació internacional, enfortiment del teixit socioeconòmic del districte, involucrant directament la població local, sempre des d’una perspectiva de sostenibilitat dels recursos.

Què necessiten? millorar la operativitat de la web, així com trobar noves maneres de recaptar fons i comunicar-se amb els socis, donants i potencials col·laboradors.

Vull col·laborar-hi


Qui són? La Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada, que vetlla per la promoció dels esports de muntanya.

Què necessiten? Millorar el posicionament web i unificar totes les webs en un mateix subdomini. Automatitzar els recursos compartits entre les webs i intensificar la seguretat.

Vull col·laborar-hi


Ecom

Qui són? moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física

Què necessiten? un diagnòstic de l’organització en relació a les TIC

Vull col·laborar-hi


FEDER1

Què fan? Treballar per defensar els drets de les més de 3 milions de persones afectades per malalties rares a Espanya, des de l’accés a un diagnòstic efectiu i al tractament independentment del lloc de residència.

Què necessiten? Implementació d’un software per seguir i implementar els projectes de manera eficaç. Consultoria per implementar un CRM i mail màrqueting.

Vull col·laborar-hi


Què fan? Acompanyament i suport al col·lectiu de jovent vulnerable, principalment tutelat i extutelat sense xarxa familiar de suport.

Què necessiten? Disseny i creació de dos nous apartats a la nova pàgina web..

Vull col·laborar-hi


Què fan? Cooperació mèdica, específicament dins de l’àrea de l’oftalmologia, en algunes de les zones més empobrides del món i fent tasques de sensibilització respecte a la situació de la ceguera evitable al món.

Què necessiten? gestionar les dades de la fundació (socis, voluntaris, empreses i persones col·laboradores, etc.) de forma eficient en les diverses tasques habituals que duu a terme l’entitat (campanyes de comunicació i fundraising, seguiment econòmic de socis, gestió voluntariat, etc.).

Vull col·laborar-hi