Proper esmorzar-networking dins el BIZ Barcelona

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 2 juny, 2014 / Sense comentaris

convo baixaEl CTecno, en col·laboració amb Barcelona Activa i dins el marc del Cicle de la Innovació Tecnològica Catalunya 2020, organitza un nou esmorzar-networking sota el títol “La innovació tecnològica en la indústria del tèxtil i del turisme”. L’acte, que se celebrarà dins el saló BIZ Barcelona 2014, tractarà sobre la sinergia existent entre les TIC i els sectors del turisme i del tèxtil-moda inclosos en l’estratègia RIS3CAT.

Dirigit a PIMES, emprenedors i innovadors, l’esmorzar comptarà amb dos conferències diferenciades. La primera, titulada “La innovació i el sector del tèxtil, una oportunitat per a les pimes” comptarà amb la ponència de Sergi Artigues (Leitat) i una taula rodona moderada per Alessandro Manetti (IED BCN) i amb la participació de Laura Morata (Madre Mía del Amor Hermoso), Miquel Ridao (Sensing TEX) i Judit Sendra (Endor Nanotechonologies).

La segona, titulada “La innovació tecnològica aplicada al turisme” serà introduïda per la ponència de Marc Torrent (BDigital) i comptarà amb una posterior taula rodona moderada per Turisme de Barcelona i amb la participació de Jordi Marín (Indra), Jaume de Castellví (Avanade), Mario Velando (Cast-Info), Ivan González (Penteo), Joan Carrillo (Concatel), Marc Granados (Nexica) i David López (Fhios).

L’acte tindrà lloc el proper dijous 5 de juny dins el BIZ Barcelona (Fira de Montjuïc, Palau 5, nivell 1, Àrea networking 2). 

És imprescindible inscripció i obtenció d’entrada gratuïta a través d’aquest correu electrònic: inscripcio.ctecnobiz@ctecno.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.