Qui forma part de la Taula de Talent Digital de Catalunya?

La Taula de Talent Digital de Catalunya està liderada pel CTecno i supervisada per la Secretaria de Telecomunicacions, Societat Digital i Ciberseguretat. El CTecno és el responsable de liderar el Grup de Treball format per empreses tecnològiques catalanes que es vulguin sumar al projecte.

Les empreses adherides a la Taula de Talent Digital participaran en focus groups on es discutiran aspectes entorn el talent i la vocació digital i iniciatives per a impulsar-lo.

Les empreses que ja en formen part són:

2. CISCO   3. INDRA1. AVANADE 8. SEIDOR  2. CONCATEL   4. IBM 8. NAE09.nexica11. ORACLE  12. RICOH  15. VASS       acec      Alfatec  Banco-de-Sabadell     formbytes      bwireless     CatSalut.svg       edelway_20oct_ok      educaires     everis        Hudson              ITScool              logicsynesis           neapolis   nepcom    PIMEC.   Sinergia  tbkids           vhir  

 


Les empreses membres del Grup de Treball estan convidades a una sessió de Focus Grup per debatre qüestions entorn el talent digital a Catalunya. Informeu-vos i inscriviu-vos a la sessió en aquest enllaç.