Red Hat s’incorpora com a empresa sòcia del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 20 juliol, 2020 / Sense comentaris

Red Hat i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració perquè la companyia tecnològica s’incorpori com a empresa sòcia del CTecno, una fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, les empreses i els professionals de les TIC que té per objectius ser punt de trobada del sector, veu referent per crear opinió i generar debat, i dinamitzador d’iniciatives d’interès per l’ecosistema tecnològic i digital.

El conveni, signat pel Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i  Julia Bernal, Country Manager de Red Hat per Espanya i Portugal, estableix el marc de col·laboració per a aquells projectes d’interès comú en l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i la generació i difusió de coneixement, entre altres aspectes.

Red Hat és el proveïdor líder mundial de solucions de TI empresarials de codi obert. Va començar com a proveïdor empresarial de Linux® i ara és una empresa integral de programari de codi obert empresarial. En l’actualitat, compten amb una àmplia cartera de productes, que inclou infraestructures de núvol híbrid, middleware, integració àgil, desenvolupament d’aplicacions natives del núvol i solucions d’automatització i gestió. Gràcies a les tecnologies de Red Hat, les empreses aconsegueixen adaptar-se amb èxit als negocis cada vegada més digitals i interconnectats.

Per al CTecno, la incorporació de Red Hat dins del seu ecosistema d’empreses representa una suma de valor empresarial i social per dur endavant la seva missió i objectius estratègics.

Amb aquesta incorporació, les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno passen a ser 35.

 

Sobre Red Hat

Red Hat, amb una trajectòria de més de 25 anys, és el proveïdor líder mundial de solucions de TI empresarials de codi obert. A través d’un model de subscripció predictible i assequible, els seus clients adquireixen tecnologies fiables i d’alt rendiment de núvol, Linux, gestió, middleware, mobile, emmagatzematge i virtualització. També ofereixen suport, capacitació i serveis de consultoria guardonats.

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals de el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

Eixos:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector

Creada el 2008, la Fundació CTecno promou entorns de networking entre les empreses sòcies i empreses externes, i entre les empreses sòcies i l’administració, a través de l’organització de diversos actes (públics i privats), així com reunions exclusives o la creació de espais de treball i reflexió, la redacció i publicació de diversos estudis sobre el sector o la difusió de les seves corporacions a l’àmbit nacional i internacional.