Respon el Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 8 juny, 2020 / Sense comentaris

Per dotzè any consecutiu des del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) realitza el “Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya”, una radiografia quantitativa i qualitativa sobre l’estat del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació a Catalunya, amb l’ambició i l’objectiu de projectar una mirada llarga cap als reptes i visió de futur del sector.

Aquest #Baròmetre20 té un gran valor perquè lògicament es veurà alterat pels efectes que està provocant la crisi del Covid-19.

En aquest context el baròmetre ens ha de permetre conèixer l’evolució econòmica del sector, el seu grau d’innovació, quines són les tendències i reptes tecnològics, així com conèixer la relació entre la oferta i la demanda.

Ajudeu-nos a realitzar el Baròmetre!

El qüestionari que recollirà els resultats de l’estudi d’enguany ja està disponible! Tant si sou una empresa del sector TIC com si sou un empresa d’un sector que necessita proveir-se de productes i serveis tecnològics, responeu aquesta enquesta:

 

Respon l'enquesta

 

 

T’informem que l’enquesta només requereix de 7 minuts per ser contestada. Durant tot el procés de l’estudi es garanteix la confidencialitat de les respostes.

Esperem la vostra col·laboració i difusió!

La darrera edició del Baròmetre (2019) pot consultar-se aquí.

 

Si ets una entitat interessada a esdevenir col·laboradora del baròmetre i ajudar-nos a fer difusió de les enquestes posa’t en contacte amb nosaltres escrivint a comunicacio@ctecno.net