Ricoh es reincorpora al Cercle Tecnològic per establir un marc de col·laboració en projectes d’interès comú dins del sector tecnològic

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 20 setembre, 2021 / Sense comentaris

Ricoh ha firmat un acord amb el Cercle Tecnològic per reincorporar-se com a empresa social. La fundació sense ànim de lucre està oberta a persones, empreses i professionals de les TIC, per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.

El conveni, firmat per Francesc Bert, responsable d’empreses del Cercle Tecnològic, i Ramon Martin, CEO de Ricoh per a Espanya i Portugal, estableix un marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú dins de l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promou des de la fundació.

A través d’aquest acord, les dues entitats buscan unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Conveni a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixement, així com en els projectes socials en que els dos treballen conjuntament per a aconseguir la tecnologia i els seus avenços als col·lectius i comunitats locals.

Amb aquesta última incorporació de Ricoh, són 54 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses de la fundació.

“Com a líders en Serveis Digitals, el nostre compromís és posar la tecnologia al servei de les persones per millorar el seu benestar i aconseguir una societat més sostenible. Les organitzacions sectorials com CTecno són clau per a les empreses tecnològiques col·laboradores per fer front a reptes empresarials comunes. Estem satisfets pel valor que percebem de la fundació des que ens vam incorporar el 2012 i les sinèrgies que generem junt amb la resta de socis” afirma Ramon Martin, CEO de Ricoh per a Espanya i Portugal.

Per la seva part, Francesc Bert, responsable d’empreses del Cercle Tecnològic, indica “el sector TIC és actualment el motor més potent de l’economia catalana i Barcelona té totes les característiques com a ciutat per ser el centre de talent digital del sud d’Europa. Estem encantats de créixer amb la reincorporació de Ricoh en el nostre ecosistema, serà un plaer col·laborant junts per abordar els retos del sector tecnològic i digital”.

Sobre RICOH

Ricoh és líder en serveis digitals, utilitzant tecnologies innovadores que faciliten el treball intel·ligent a les persones. En els seus 85 anys d’història, Ricoh ha impulsat la innovació, adquirint coneixement i capacitats que actualment permetem ajudar a les empreses a adaptar-se amb èxit a les noves formes de treball, oferint solucions digitals en quatre àrees clau: Digital Workplace, per millorar la experiència del usuari en el treball presencial i remot; Digital Business Solutions, per millorar l’experiència del client gràcies a solucions intel·ligents que millorin l’agilitat i la productivitat empresarial; Hybrid Cloud, per modernitzar la infraestructura IT i adaptar-los als nous desafiaments; i Security, per garantir la seguretat, integritat i protecció de tota la informació. Amb oficines centrals a Tokio, el grup opera en més de 200 països i regions. Durant l’any fiscal finalitzat el març de 2021, les vendes mundials del Grup Ricoh van sumar 1.682 billons de ienes (12.712 milions d’euros). Ricoh Espanya i Portugal va iniciar la seva activitat fa més de tres dècades. Avui, la companyia, amb seus centrals a Alcobendas (Madrid) i Sant Cugat del Vallès (Barcelona), compte amb 17 delegacions, 2.000 professionals, més de 100 distribuïdors i 50.000 clients. Per a més informació, visiteu https://www.ricoh.es.