Salesforce entra a formar part de les empreses sòcies del Cercle Tecnològic

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 18 octubre, 2021 / Sense comentaris

Salesforce ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya per incorporar-se com a empresa sòcia. La fundació sense ànim de lucre està oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC, per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.

A través d’aquest acord, dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixement, així com en els projectes socials en què els dos ens treballin conjuntament per apropar la tecnologia i els seus avanços a diversos col·lectius.

El conveni, signat per Francesc Bert, responsable d’empreses del Cercle Tecnològic, i Jesús Galindo, Area Vice President Public Sector a Salesforce, estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú dins l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i la generació i difusió de coneixement, entre altres aspectes.

 Amb la incorporació de Salesforce passen a ser 56 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del Cercle Tecnològic.

 

Sobre Salesforce 

Salesforce, el líder mundial en CRM, permet que a les empreses de qualsevol mida i sector transformar-se digitalment i crear una visió de 360° dels seus clients. Per obtenir més informació sobre Salesforce (NYSE: CRM), visiteu: www.salesforce.com