#BirraTIC: “Com impactarà el Covid-19 en la transformació digital i en la innovació?”

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 28 abril, 2020 / Sense comentaris

El passat 14 d’abril el CTecno va presentar un nou format d’acte virtual, el #BirraTIC, amb un doble objectiu: debatre al voltant d’una temàtica d’interès per al sector TIC per compartir coneixement i fomentar el networking. En la primera edició les empreses sòcies va debatren sobre el teletreball.

La segona edició es va celebrar el 27 d’abril i la temàtica va girar entorn de l’impacte del Covid-19 en la transformació digital i en la innovació. En aquesta segona trobada va participar-hi Jordi Escalé, Senior Executive Partner de Gartner, i 35 representants d’empreses sòcies de la fundació.

En la seva intervenció Jordi Escalé ha explicat quines són les previsions de l’afectació del Covid-19 segons Gartner en la transformació digital de les empreses i del sector públic, posant exemples de sectors concrets i d’administracions sobre com s’estan adaptant al new order sobrevingut.
.
Aquests actes #BirraTIC són exclusius per representants d’empreses sòcies del CTecno (consultar el llistat dels assistents en aquest sessió) i preten aconseguir un doble objectiu, generar coneixement gràcies a la presentació-intervenció d’un convidat i per altra banda fomentar el networking entre els assistents.
.

Consulta el llistat d’assistents a la sessió