Segueix creixent el nombre d’empreses sòcies del Cercle Tecnològic de Catalunya

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 31 agost, 2020 / Sense comentaris

El Cercle Tecnològic de Catalunya segueix creixent i en els darrers 12 mesos s’han incorporat 10 empreses que han complementat les ja existents, per acabar configurant un mapa divers i representatiu de l’ecosistema empresarial tecnològic amb presència a Catalunya. En concret durant aquest període s’han incorporat com a empreses sòcies al CTecno: Logicalis, BETWEEN, ServiceNow, Claranet, Teldat, Fortinet, IMPALA, Mitel, AltranRed Hat i BMC.

La voluntat de la fundació CTecno és seguir creixent i ampliant el nombre d’empreses sòcies, per tal que sigui el màxim de divers i representatiu de l’actual ecosistema tecnològic català. El CTecno té la voluntat de seguir actuant com a plataforma de trobada i altaveu del sector, i és en aquest sentit que estem molt contents que cada cop més empreses ens reconeguin aquest rol i se sumin al projecte.

Per ampliar aquesta representativitat seguim treballant per fer més gran el projecte del CTecno i ja us avancem que les noves incorporacions no s’aturen, i durant aquest mes de setembre anirem comunicant les noves aliances que signarem amb les empreses que s’afegiran al CTecno.

 

Si ets una empresa del sector TIC i vols formar part de l’entitat que representa l’ecosistema, no dubtis en contactar-nos a secretaria@ctecno.cat.