SEMIC s’incorpora com a empresa sòcia del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 9 novembre, 2020 / Sense comentaris

SEMIC i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració perquè la companyia tecnològica s’incorpori com a empresa sòcia del CTecno, una fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, les empreses i els professionals de les TIC que té per objectius ser punt de trobada del sector, veu referent per crear opinió i generar debat, i dinamitzador d’iniciatives d’interès per l’ecosistema tecnològic i digital.

El conveni, signat pel Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i Oscar López, director general de SEMIC, estableix el marc de col·laboració per a aquells projectes d’interès comú en l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i la generació i difusió de coneixement, entre altres aspectes.

SEMIC és un partner tecnològic amb 38 anys d’experiència al sector. Ofereix solucions i serveis IT amb una proposta de valor basada en el coneixement, la sostenibilitat i la seguretat de la informació.

Per al CTecno, la incorporació de SEMIC dins del seu ecosistema d’empreses representa una suma de valor empresarial i social per dur endavant la seva missió i objectius estratègics.

Amb aquesta incorporació, les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno passen a ser 41.

 

Sobre SEMIC

SEMIC és una empresa referent en el sector de les tecnologies de la informació. Actualment compta amb 7 seus a Lleida, Barcelona, Madrid, Girona, Sevilla, Saragossa i Andorra i un equip humà format per més de 350 professionals. El 2019 va facturar 71,5 milions d’euros.

La seva missió és la d’acompanyar a empreses i administracions publiques a través de la tecnologia per millorar la seva productivitat i encarar amb èxit els reptes digitals actuals. I ho fa mitjançant solucions i serveis de valor, apostant pels serveis gestionats com a model de negoci, i creant una xarxa d’aliances estratègiques que reforça les seves  capacitats i contribueix a proporcionar als seus clients el millor servei d’IT.

 

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals de el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector

Creada el 2008, la Fundació CTecno promou entorns de networking entre les empreses sòcies i empreses externes, i entre les empreses sòcies i l’administració, a través de l’organització de diversos actes (públics i privats), així com reunions exclusives o la creació de espais de treball i reflexió, la redacció i publicació de diversos estudis sobre el sector o la difusió de les seves corporacions a l’àmbit nacional i internacional.