Seminari: SMILE, Open Source Solutions

Esdeveniments

per Comunicació CTECNO / 28 novembre, 2012 / Sense comentaris

 

Seminario Smile Iberia

Com enfrontar amb èxit i eficiència un projecte d’implantació de política corporativa de gestió documental amb Alfresco

Dimecres 28 novembre, a Barcelona

Smile Iberia té el plaer de convidar-te al seminari gratuït sobre gestió documental amb AlfrescoINSCRIPCIONS

Vivim en un moment en que les inversions han de donar un retorn clar i segur. En l’àmbit de la gestió documental, ens trobem els següents reptes per fer eficient la inversió: definir una bona política corporativa de gestió documental, escollir les eines tecnològiques adients i implantar-les amb una metodologia correcta i en base a la política definida.

En aquest seminari organitzat conjuntament per AGTIC, consultora especialitzada en polítiques de gestió documental,Alfresco, fabricant líder al món en eines Open Source per a la gestió documental i Smile, un dels principals partners d’Alfresco a Europa, volem compartir el nostre coneixement complementari sobre aquestes temàtiques.

Parlarem de:

  • La definició de la política corporativa de la gestió documental com element clau en la eficiència i estalvi de la gestió del document i expedient electrònic. Per Jordi Masias.
  • Aspectes claus que converteixen a Alfresco en la solució ideal per a cobrir les necessitats empresarials de Gestió Documental amb totes les garanties. Per José Carrasco
  • Una bona metodologia de gestió i qualitat com a instrument per a garantir una correcte implantació d’Alfresco. PerAndrés Aznar. 
  • Un cas pràctic: Implantació d’Alfresco a la Universitat de Lleida per gestionar el cicle de vida dels documents digitals i d’arxiu físic. Per Andrés Aznar. 

Aquest seminari gratuït tindrà lloc a Barcelona, el dimecres 28 de novembre a partir de les 9h i s’iniciarà amb un esmorzar de benvinguda (a partir de les 8h45).

Esperem veure’t allà!!

INSCRIPCIONS

 

smile open source
Sancho de Ávila, 52
08018 Barcelona
+34 902 88 77 71
marketing@smile-iberia.com
En compliment de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico i de la Ley Orgánica de Protección de Datos, li informem que si no vol rebre cap més comunicat de Smile Iberia, enviï un e-mail alopd@smile-iberia.com i procedirem a la baixa del seu registre en la nostra base de dades. Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.