Seminari: Parlem de comerç electrònic?

Esdeveniments

per Comunicació CTECNO / 27 setembre, 2012 / Sense comentaris
Si no pot veure bé aquest correu, faci clic aquí
Seminario Smile Iberia

¿Parlem de comerç electrònic?

Dijous 27 setembre, a Barcelona

Smile Iberia té el plaer de convidar-lo al seminari gratuït sobre comerç electrònic
inscription à l'événement
La sort de treballar en empreses com Magento, fabricant líder mundial en plataformes de comerç electrònic Open Source i Smile, integrador de Magento nº1 en el món, és que participem en els projectes de comerç electrònic més apassionants del moment.Per primera vegada des de la seva creació Magento va a Barcelona per acompanyar a Smile en una jornada pensada per a compartir la nostra experiència amb vosaltres. No només explicant el que som capaços de fer, sinó el que estem fent avui. Compartint amb vosaltres el coneixement que, dia a dia, els projectes en els que treballem ens aporten. I generant debat al voltant dels reptes amb els que us podeu trobar en els projectes que us esteu plantejant.En la jornada veurem.0.

  • Com Magento afronta projectes que requereixen alts rendiments, quines eines tenen per a captar nous clients i fidelitzar més als existents.
  • Les diferents peces que configuren un projecte tecnològic de comerç electrònic i com s’integren amb la plataforma Magento.
  • Un cas d’èxit de rellevància. Farem èmfasis en els reptes organitzatius, de negoci i llògicament, tecnològics.
  • Plataformes logístiques, plataformes de pagament d’emailing, … quin paper juguen en un projecte d’aquestes característiques.
  • Finalment rematarem amb unes sessions privades de consultoria gratuïta en les que els assistents podran exposar els seus reptes als experts de Magento i Smile i rebre idees de com poder-los afrontar.

Aquest seminari gratuït tindrà lloc a Barcelona, el dijous 27 de setembre a partir de les 9h i s’iniciarà amb un esmorzar de benvinguda (a partir de les 8h45). Les sessions de consultoria començaran cap a les 12h.

Esperem veure’t allà!!

inscription à l'événement

ELS Ponents

Paul Reverter
Paul REVERTER
Managing Director de Smile Iberia
Paul Reverter
Marc GIBERTCTO de Smile Iberia

Arnaud LelievreArnaud LELIÈVRE
Channel Manager UK, France, Southern Europe & North Africa at Magento

EL LLOC

plan du lieu
BARCELONA
smile open source
Sancho de Ávila, 52
08018 Barcelona
+34 902 88 77 71
marketing@smile-iberia.com
En compliment de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico i de la Ley Orgánica de Protección de Datos, li informem que si no vol rebre cap més comunicat de Smile Iberia, enviï un e-mail a lopd@smile-iberia.com i procedirem a la baixa del seu registre en la nostra base de dades. Gràcies.
Per a doner-se de baixa de la nostra llista faci clic aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.