SeniorTIC es una iniciativa que, amb el suport del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), té per objectiu posar en valor el “know how”, l’experiència i els contactes en l’àmbit TIC de professionals, per desenvolupar projectes, assessorar empreses, organitzacions, o persones i també col·laborar en projectes amb entitats sense ànim de lucre.

SeniorTIC vol resoldre situacions de l’àmbit TIC, fonamentalment situacions o problemàtiques puntuals, que per aquesta puntualitat no justifiquen a les organitzacions la creació d’equip propi, o be no disposen dels experts necessaris.

Les TIC son una palanca per la reconstrucció econòmica, i d’altra banda hi ha un evident desequilibri en la demanda de professionals.

En un segle l’esperança de vida s’ha allargat dels 36,6 als 82,3 anys i això ha generat la consolidació d’una classe nova de “sèniors”, que la societat considera que han arribat al final de la seva vida professional però que estan en perfectes condicions intel·lectuals i físiques i amb ganes de seguir aportant els seus coneixements, encara que amb condicions mes confortables.

 

Clica aquí si vols conèixer més detalls del projecte.

Si és el teu cas preguem que omplis aquest document i l’enviis a secretaria@ctecno.cat, així podrem contactar amb tu.