Sessió d’iniciació a l’exportació adreçada a empreses del sector TIC – Cambra de Comerç de Barcelona

Esdeveniments

per Comunicació CTECNO / 12 juny, 2012 / Sense comentaris
Sessió d’iniciació a l’exportació adreçada a empreses del sector TIC

Amb un augment de les exportacions del 14,26% l’any 2011 per part de les empreses de Catalunya, la internacionalització és un factor clau per a la superació de la crisi i la millora de la competitivitat de les empreses.Al sector TIC comptem a Catalunya amb més de 1,700 empreses i 155 centres de recerca i investigació, competitius per a la sortida a l’exterior. 

La internacionalització en el sector és clau, tant per conèixer les tendencies d’innovació d’altres mercats, com per detectar noves oportunitats de negoci i així ofertar les nostres solucions a clients de l’exterior.

 

Amb l’objectiu que l’empresa pugui conèixer les eines necessàries per sortir als mercats internacionals i conèixer com accedir a les licitacions públiques internacionals, la Cambra de Barcelona i ACC10 organitzen una jornada d’iniciació a l’exportació adreçada a empreses i professionals del sector TIC.

 

L’objectiu de la jornada és dotar de la informació i eines necessàries a aquelles empreses del sector serveis que s’estiguin  plantejant  ampliar la seva àrea d’acció a mercats internacionals, per tal que puguin detectar el seu potencial real. Els punts que es tractaran a la sessió són:

 

  • La motivació per exportar
  • Anàlisi del servei
  • Estratègia i selecció de mercats
  • Acords de col.laboració i aliances estratègiques
  • Les eines de comunicació i/o promoció

 

Es combinaran les exposicions del ponent amb la resolució de casos. Així mateix, es  complimenta un formulari que servirà com a full de ruta personalitzat per iniciar el procés d’internacionalització amb eines per estudiar els mercats de destí i decidir els canals a utilitzar.

 

Data i hora: 12 de juny de 2012, 9:00h A 13.30h

Lloc: Cambra de Comerç de Barcelona, Av. Diagonal 452

Preu: 50 € (IVA no inclós)

 

Inscripcions a: https://www.acc10.cat/ACC1O/cat/internacionalitzacio/iniciacio-exportacio/jornades/inscripcio.jsp

Més informació: difusiointernacional@cambrabcn.org / 93 416 95 96

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.