Sessió exclusiva telemàtica entre directius de les empreses sòcies del CTecno i el conseller Jordi Puigneró

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 2 abril, 2020 / Sense comentaris

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) ha organitzat una sessió exclusiva telemàtica entre directius d’empreses sòcies de la fundació CTecno i l’Hble. Sr. Jordi Puigneró i Ferrer, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública Generalitat de Catalunya.

L’objectiu de la trobada ha estat compartir entre l’administració i les principals empreses del sector TIC quines són les afectacions que està provocant el Covid19 i sobretot com podem col·laborar conjuntament per fer front al complicat context que estem vivint.

La sessió ha començat amb una introducció del president del CTecno, Joan Ramon Barrera, que ha donat la benvinguda al conseller i representants de les empreses, i ha explicat la tasca de monitorització que s’està realitzant per saber com està impactant la crisi al sector. El President ha manifestat que “està clar que encara hi ha molts dubtes i incerteses al voltant de l’afectació de la mateixa, i el que avui volem compartir amb el conseller és com des del sector hi podem fer front i com, entre tots, en podem sortir reforçats”.

Seguidament ha intervingut el Conseller per explicar com s’està vivint aquest context des de l’administració, i sobretot per explicar les mesures que s’estan adoptant. En aquest sentit ha explicat mesures i iniciatives que s’estan executant i que afecten a àmbits com són el teletreball, la cibersegueretat, infraestructures de connectivitats, licitacions, i tràmits digitals.

Acompanyant al conseller han assistit els màxims responsables de la conselleria, com el Secretari General del Departament, Sr. Xavier Gatius;el Secretari de Polítiques digitals, Sr. David Ferrer; el Director del CTTI, Sr. Xavier Milà; el Director de l’Agència de Ciberseguretat, Sr. Oriol Torruella; la directora del Consorci d’administració oberta, Sra. Marga Bonmatí; el Director General d’innovació i economia digital, Sr. Dani Marco; la Directora General de Societat Digital, Sra. Joana Barbany, i l’assessora en polítiques digitals internacionals del departament, Sra. Maria Galindo.

Els màxims responsables directius del Departament han estat els responsables d’explicar i detallar als assistents com s’estan executant i abordant des de l’administració  algunes de les mesures esmentades.

A continuació ha estat el torn dels màxims directius de les empreses sòcies del CTecno els que s’han pogut adreçar al conseller per preguntar i reflexionar al voltant de les mesures que cal prendre i que han estat centrades en temes com la necessitat de digitalització de les empreses i pimes del país, sobre les accions post-covid que caldrà emprendre per reforçar el sector, i sobre la importància del lideratge públic per fer front al context i donar suport al teixit tecnològic, totalment clau en aquests moments i encara més en el futur que visualitzem.

Des del CTecno volem agrair la participació dels nostres associats que han participat a la sessió: Atos, Axians, Basetis, Between, Cisco, Claranet, Fortinet, IBM, IECISA, INDRA- Minsait, Italtel, Ligtheyes, Logicalis, Mediapro, Microsoft, NAE, Netapp, Nexica, Oesia, Oracle, PaloAlto Network, Seidor, ServiceNow, SII Concatel, SIRT, SITEP, Sonic Wall, SopraSteria, Teldat, Telefonica, T-Systems.

També donem les gràcies als més de 50 directius d’empreses sòcies del CTecno: Christian Pomar, Marc Gil, Carles Toronjo, Vicenç Benages, Marc Castells, Marta Clua, Joan Ramoneda, Pau Guarro, Andreu Vilamitjana, Francesc Bert, David Cuesta, David Macià, Acacio Martínez, Marc Estapé, Susana Prado, Manel Brufau, Pere Jofra, Josep Ramon Ferrer, Miguel Ángel Tellez, Carles Flamerich, Pablo Carrillo, Jordi Soler, Cristina Montserrat, Montserrat Pardo, Ginés Alarcón, Rosalba Llorens, Eduard Biosca, Ignacio Villalgordo, Marc Granados, Carlos de la Morena, Edgar Martínez, Joan Planella, Rosa Maria Gimenez, Francesc Aguilà, Marc Sarrias, Josep Benito, Santiago Anguera, Albert Soriano, Antonio Abellán, Joan Carrillo, Oscar Caballero, David Garriga, Ermengol Casanovas, Juanma Miras, Sergio Martinez, Yolanda Arasa, Francisco Martín, Bruno Vilarrassau, José Manuel Casas, Osmar Polo, Rosa Rodríguez.