S’inaugura l’Institut Guillem Carbier en un acte promogut pel CIT 2020

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 22 juliol, 2014 / Sense comentaris

20140718_093455[1]El president del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), el Sr. Jordi William Carnes, i el vice-president del Partit de l’Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa (ALDE party), el Sr. Marc Guerrero, van presidir el passat divendres 18 de juiol l’acte de presentació de l’Institut Guillem Cabier, una entitat que neix amb la voluntat de donar suport a organitzacions catalanes per a fer més i millors patents a Catalunya amb un horitzó 2020 i que va ser inaugurada en un acte promogut pel Cicle de la Innovació Tecnològica Catalunya 2020 conjuntament amb el Col·legi d’Economistes de Catalunya.

L’acte, que va tenir format de taula rodona i que també va comptar amb la participació del Sr. Julià Manzanas, vicepresident de la Comissió d’Economia del Coneixement i Innovació del Col·legi d’Economistes de Catalunya i el Sr. Enric Batalla, de l’Institut Guillem Cabier, va girar entorn la importància de les patents en la competitivitat de les empreses.

L’Institut, que rep el seu nom en commemoració a Guillem Cabier, pioner a demanar una patent del barco de pales al 1522, pretén posar les bases per a la creació d’una Oficina o Agència Catalana de Patents en el marc de l’Art. 155 del vigent Estatut de Catalunya. Els objectius passaran per l’ajut a pimes, startups, grans empreses i centres de recerca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.