SIRT se suma com a empresa sòcia del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 30 octubre, 2018 / Sense comentaris

L’empresa SIRT i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració per incorporar-se com a empresa sòcia del CTecno, fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC, per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.

A través de l’acord, totes dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions professionals, trobades de networking i difusió de coneixement entre altres aspectes.

El conveni, signat per Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i David Garriga, soci fundador de SIRT, estableix espais de col·laboració en aquells projectes d’interès comú dins de l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen de la fundació CTecno.

SIRT porta 20 anys millorant els processos de negoci de les organitzacions líders de tots els sectors d’activitat: Indústria, Hotels, Organismes Públics, Banca, Retail, Farma, Laboratoris, Logística, Ajuntaments, Educació, Oci, Serveis… La companyia compta amb capacitat per oferir serveis i desenvolupar projectes tecnològics a nivell global.

Actualment SIRT compta amb un equip de més de 100 professionals dels quals el 70% són enginyers. Compten amb instal·lacions a Barcelona, Bilbao, Madrid i Saragossa i tenen més de 2.500 clients.

Amb aquesta incorporació passen a ser 23 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno.