Sobreviure a la Disrupció Digital, a l’Oracle Day

Esdeveniments, Notícies

per Comunicació CTECNO / 17 febrer, 2015 / Sense comentaris

El proper dimarts 17 de març, de 9:00 a 14:00 h, tindrà lloc l’Oracle Day −l’esdeveniment d’Oracle més important de l’any a l’àrea de Barcelona− a l’Auditori i Centre de Convencions AXA (Av. Diagonal, 547. Barcelona). Sota el títol “Fes de la disrupció digital una oportunitat per a la innovació“, la jornada d’enguany pretén abordar la problemàtica a la que s’enfronten les empreses en plena revolució digital, proposant solucions per a una transformació digital eficient que asseguri la seva estratègia a llarg termini.

Durant l’acte, clients d’Oracle que són referents en innovació i tecnologia, com CaixaBank i Würth, donaran testimoni dels seus projectes en Big Data, Cloud i Mobilitat, entre d’altres. La incorporació de nous ponents serà anunciada a través de l’agenda de l’esdeveniment, on també pot consultar-se un programa detallat.

Aquest any, la jornada farà especial incís en el grans pilars de l’oferta d’Oracle, amb dos sessions en paral·lel que diferenciaran entre la nova estratègia de Cloud i Mobilitat d’una banda, i la Big Data & Analytics i l’Internet of Things de l’altra. Aquestes sessions comptaran amb la intervenció d’experts d’Oracle com Neil Shollay, Head of Oracle Digital i Oracle EMEA, i Pau Contrerras, Senior Director de Business Development & Innovation, així com d’alguns dels partners estratègics de la companyia.

Més informació al següent enllaç. Les inscripcions poden realitzar-se AQUÍ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.