11 Judit ContrerasAl Consell de Professionals del CTecno unim professionals del sector de les TIC i altres sectors afins a la tecnologia amb uns objectius bàsics: ajudar els nostres associats a desenvolupar-se i ampliar la seva xarxa de contactes, contribuir a augmentar el seu coneixement d’actors rellevants del sector per promoure noves línies de negoci i treballar conjuntament per un ecosistema tecnològic més gran, sostenible i millor.

Per aconseguir-ho, som fidels a la nostra Visió, acomplim la nostra Missió i seguim els nostres Valors.

VISIÓ

  • Ser referent en les tecnologies de la informació i la comunicació per als professionals del sector i liderar la comunitat del coneixement per a la generació actual i futures.

MISSIÓ

  • Oferir els seus membres les oportunitats i els recursos necessaris per desenvolupar i avançar en les seves carreres de TI en una esfera local i global.

VALORS

  • Innovació, Col·laboració, Professionalitat, Transversalitat, Coneixement global, Creixement sostenible, Compromís social i de país, Integritat. En definitiva, tot atractiu que pugui ajudar els nostres socis a convertir-se en millors professionals i expandir les seves perspectives TIC.

 

Basem la nostra activitat en quatre pilars fonamentals que es troben en constant renovació:

  • Creixement professional: et proporcionem eines per avançar en la teva carrera professional.
  • Comunitat: et facilitem oportunitats regulars per establir contacte amb altres professionals del sector o amb entitats i empreses del seu interès.
  • Coneixement: posem a la teva disposició continguts i novetats del món TI, així com informació exclusiva dels membres associats i companyies adherides a la Fundació CTecno.

 

Vols rebre informació personalitzada sobre els beneficis que comporta associar-se al Consell de Professionals? No dubtis a contactar-nos a info@ctecno.netDonar-me d'alta com a soci professional