Sonicwall entra a formar part de les empreses sòcies del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 30 gener, 2019 / Sense comentaris

L’empresa SonicWall i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració amb el qual l’empresa tecnológica s’incorpora com a empresa sòcia del CTecno, fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC, per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement de les TIC a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixement entre d’altres aspectes.

En l’acte de signatura de l’acord de col·laboració van estar-hi presents, Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i per part de SonicWall, Sergio Martínez , Country Manager Iberia. Aquest conveni estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú dins de l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

SonicWall és una companyia americana amb més de 30 anys d’història, amb un ecosistema de solucions de ciberseguretat multicapa i automatitzades per a grans, mitjanes i petites empreses. L’empresa, amb seu del sud d’Europa a Sant Cugat del Vallès, ofereix solucions de prevenció, detecció i resposta a amenaces, fonamental a l’entorn complexe i de risc creixent en el qual ens trobem avui en dia. És per això que aposten per plataformes d’ Intel·ligència artificial basades en el núvol, perquè siguin capaços de detectar noves formes d’atac desconegudes (zero-day) i reaccionar de manera automatitzada i en temps real. I tot això ho fan gràcies a més d’ 1 milió de sensors connectats arreu del món a aquesta plataforma de IA.

Per al CTecno, la suma de SonicWall dins el seu ecosistema d’empreses representa sumar valor empresarial i social a les seves activitats tant de networking, com de coneixement i d’acció social.

Amb aquesta incorporació ja són 26 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno.