Conferència Sr. Oriol Junqueras i Sopar de socis CTecno

Esdeveniments

per Comunicació CTECNO / 17 juliol, 2012 / Sense comentaris

 

El Cercle Tecnològic de Catalunya es complau a convidar-vos al cicle de conferències L’OPORTUNITAT CATALANA on es dona veu als principals líders polítics de Catalunya per compartir la seva visió estratègica entorn del país i de les seves oportunitats de creixement.

El proper dimarts 17 de juliol de 2012 a les 19:30h a l’Hotel Pullman Barcelona Skipper (Av. Litoral, 10, Barcelona: https://goo.gl/maps/oMkU), comptarem amb la destacada participació del nostre il·lustre convidat:

El president d’ERC, Sr. Oriol Junqueras i Vies

 

Nascut a Barcelona l’11 d’abril del 1969 a Barcelona, Països Catalans. Quan tenia dos anys, amb la seva família, es van traslladar a viure a Sant Vicenç dels Horts, on resideix actualment.

Va estudiar primària i secundaria al Liceu Itàlia de Barcelona. És historiador, llicenciat en Historia Moderna i Contemporània i Doctor en Historia del Pensament Econòmic per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Actualment és president d’Esquerra Republicana de Catalunya i Alcalde de Sant Vicenç dels Horts i fins el passat desembre Eurodiputat del Parlament Europeu. Ha estat un dels promotors de la plataforma cívica Sobirania i Progrés i membre del Consell Directiu de la Institució Cultural de la Franja de Ponent. És professor al departament d’Història Moderna i Contemporània de la UAB.

És autor o coautor de diversos llibres, entre d’altres; Guerra, economia i política a la Catalunya de l’alta edat moderna, 2005, Economia i pensament econòmic a la Catalunya de l’alta edat moderna (1520-1630), 2006, Camí de la Sicília, 2006, o Les proclames de sobirania de Catalunya (1640-1939), 2009.

Tot seguit es durà a terme el sopar de socis d’estiu del CTecno, que tindrà lloc al mateix Hotel Pullman Barcelona Skipper (Av. Litoral, 10, Barcelona: https://goo.gl/maps/oMkU).

 

Programa:

19:00 h Acreditacions

19:30 h Conferència Sr. Oriol Junqueras

20:15 h Presentació del programa 10×10, en motiu del proper aniversari del CTecno

20:30 h Lliurament carnets de socis

21:00 h Sopar de socis del CTecno, presidit pel Sr. Oriol Junqueras

 

Inscripcions

Dia: 17 de juliol de 2012

Hora: 19:00 h

Lloc: Hotel Pullman Barcelona Skipper, (Av. Litoral, 10, Barcelona: https://goo.gl/maps/oMkU)

Inscripcions a l’acte i/o al sopar: Preguem confirmació d’assistència al següent formulari via

web: https://www.ctecno.cat/inscripcions

Preu sopar: 50 €

 

* Donant-te d’alta com a  nou soci del CTecno, aquest sopar queda inclòs en la quota.

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.