Sopra Steria i el CTecno signen un conveni de col·laboració per promoure la societat de la informació i el coneixement

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 15 desembre, 2016 / Sense comentaris
  • Sopra Steria, líder europeu en transformació digital, s’incorpora al Consell d’Empreses del CTecno.

Sopra Steria i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un conveni de col·laboració per incorporar la companyia com a soci del CTecno i al seu Consell d’Empreses. A través de l’acord, totes dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions professionals i trobades de networking.

El conveni, signat per Jordi William Carnes, President del CTecno, i Eduard Martín, Director Estratègia Sector Públic de Sopra Steria España, estableix espais de col·laboració pel foment de la transformació digital.

La companyia dóna serveis de consultoria, integració de sistemes, edició de software i Business Process Services, aportant una resposta global als reptes de desenvolupament i competitivitat de les grans empreses i organitzacions. Sopra Steria ofereix programes de transformació digital en deu grans sectors: aeroespacial, assegurances, banca, defensa, seguretat interior, sector públic, telecomunicacions, transport, retail i energia.

Actualment Sopra Steria compta amb més de 38.000 col·laboradors en més de 20 països. A Espanya compta amb 2.650 professionals repartits en 9 centres de treball.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.