Techno-Lunch amb Dídac Lee, directiu del FC Barcelona i CEO d’Inspirit

Actualitat, Agenda, Notícies

per Comunicació CTECNO / 22 octubre, 2015 / Sense comentaris

El proper dijous 12 de novembre a les 13:30 h tindrà lloc, a l’Hotel Barcelona Center de Barcelona, el dinar-debat Techno-Lunch, amb la ponència del Sr. Dídac Lee, directiu del FC Barcelona i CEO d’Inspirit, grup tecnològic pioner en el sector TIC. Amb la innovació i l’emprenedoria en l’àmbit de les noves tecnologies i l’Internet com a eixos centrals, l’acte compta amb la col·laboració i el patrocini de Banc Sabadell.

Cicle Techno-Lunch

Organitzat pel CTecno en col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF), el Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), el Col·legi Oficial d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya (COETIC), el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat), l’esdeveniment donarà continuïtat al Cicle de dinars-debat Techno-Lunch que ja ha comptat amb la participació de John Hoffman, CEO de GSMA, i de Francesc Fajula, Director d’Innovació del Banc Sabadell.

De freqüència quadrimestral, el cicle pretén esdevenir una trobada central en l’agenda d’aquells professionals, empreses i institucions vinculades a l’àmbit de la tecnologia, la Innovació i les TIC, mitjançant la ponència i el diàleg amb actors de plena rellevància del sector.

El dinar-debat té un preu general de 50€ i ofereix un preu especial de 30€ pels membres del Consell de Professionals del CTecno i els col·legiats i associats del COEINF, COETTC, COETIC, COEIC i Telecos.cat. Els membres dels diferents col·lectius poden aconseguir el seu codi de descompte contactant amb la seva entitat o mitjançant el correu electrònic comunicacio@ctecno.net

Les inscripcions al Techno-Lunch amb Dídac Lee poden realitzar-se a través d’aquest enllaç.

 

  • Acte: Techno-Lunch amb Dídac Lee
  • Dia, lloc i hora: Dijous 12 de novembre de 2015, 13:30 h. Hotel Barcelona Center (c/Balmes 103-105, Barcelona)
  • Contacte: Ana Ramírez (aramirez@ctecno.net) i Aida de la Mata (comunicacio@ctecno.net)  93 300 80 38 / 672 20 56 82    www.ctecno.cat
  • Twitter:  @CTecno   #TechnoLunch

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.