Teldat entra a formar part de les empreses sòcies del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 2 març, 2020 / Sense comentaris

Teldat ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) per incorporar-se com empresa sòcia a la categoria plata. La fundació sense ànim de lucre està oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixement, així com en els projectes socials en que les dues entitats treballin conjuntament per acostar la tecnologia i els seus avanços a diversos col·lectius.

El conveni, signat per Francesc Bert, responsable d’empreses de CTecno, i Francisco Martín, director territorial Àrea Mediterrània en Teldat, estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú dins l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

Teldat és una companyia 100% espanyola situada a l’avantguarda tecnològica de les telecomunicacions. Una companyia creativa i dinàmica, que té moltes característiques que fan d’ella una companyia singular. Va ser creada l’any 1985 fruit de l’esperit emprenedor d’un jove enginyer espanyol, Antonio García Marcos. Teldat és avui una multinacional líder que dissenya i fabrica solucions avançades de comunicacions, incloses les de SD-WAN. És capaç de competir i guanyar a qualsevol companyia del món, gràcies al seu know how tecnològic i al seu excepcional equip humà.

Teldat s’ha convertit en una referència en el sector. Actualment està present en més de 40 països, i compta amb una àmplia xarxa de partners, distribuïdors i clients en els cinc continents. Una fita important en el seu assentament com multinacional va ser la integració de la companyia alemanya bintec-elmeg, un salt qualitatiu que els ha fet créixer no només en grandària i presència, sinó en idees i oportunitats, i que ha portat a Teldat a ser el primer fabricant europeu del seu sector.
Amb aquesta incorporació, passen a ser 30 les empreses de el sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno.

 

 

Sobre Teldat
Teldat és una empresa espanyola creada el 1985, que dissenya, fabrica i distribueix solucions avançades de comunicacions. És proveïdor global de les principals operadores i empreses en sectors com el financer, companyies de serveis públics, retail, transport i AA.PP. Fabricant de xarxes de comunicacions per veu i dades, incloses les solucions SD-WAN (xarxes definides per programari) per a corporacions, Teldat ofereix solucions que permetin accedir al núvol, comunicar-se amb oficines remotes i transmetre veu/dades en entorns complexos. Amb seu a Madrid i Alemanya (a través de la seva filial Bintec-Elmeg), Teldat contracta a més de 200 tècnics d’alta qualificació i compta amb presència internacional en més de 40 països. Lloc web: www.teldat.com

 

Sobre CTecno
El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals de el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a objectius:
• Impulsar i facilitar les oportunitats de negoci i el creixement econòmic dels seus socis, que són empreses i professionals del sector TIC.
• Ser referent, dinamitzador i punt de trobada, fomentant la transversalitat amb altres sectors econòmics.
• Generar coneixement, fomentar la innovació i actuar de think-tank en l’àmbit de les TIC.
• Col·laborar, en partenariat amb altres actors públics i privats de la galàxia TIC, en la vertebració d’un hub d’innovació digital amb vocació internacional.
Creada el 2008, la Fundació CTecno promou entorns de networking entre les empreses sòcies i empreses externes, i entre les empreses sòcies i l’administració, a través de l’organització de diversos actes (públics i privats), així com reunions exclusives o la creació de espais de treball i reflexió, la redacció i publicació de diversos estudis sobre el sector o la difusió de les seves corporacions a l’àmbit nacional i internacional.