Telefónica entra a formar part de les empreses sòcies del CTecno

Actualitat, Notes de premsa, Notícies

per Comunicació CTECNO / 3 maig, 2019 / Sense comentaris

A través de l’acord, la companyia i la fundació busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a Catalunya

Telefónica ha signat un acord de col·laboració per incorporar-se com a companyia sòcia de la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), institució privada sense ànim de lucre oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC, per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.

A través de la signatura d’aquest acord, totes dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixement entre altres aspectes.

El conveni, signat per Bruno Vilarasau, Director de Serveis Digitals i AAPP de Telefónica a Catalunya; i Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú dins de l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació.

Telefónica és una companyia sensible als nous reptes que exigeix la societat actual. Per això, ofereix mitjans per facilitar la comunicació entre les persones proporcionant-los la tecnologia més segura i d’avantguarda per a una millor qualitat de vida. Amb presència a 24 països, la companyia té un esperit innovador i una gran capacitat tecnològica que dóna cobertura a més de 336 milions de clients a tot el món.

La seva missió és fer un món més humà, connectant la vida de les persones, ja que són elles les que donen sentit a la tecnologia, i no a la inversa. Entre els seus valors, destaquen estar oberts a canvis i reptes, i treballar de manera col·laborativa, honesta i compromesa.

Amb la incorporació de Telefónica, passen a ser 27 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno.