Trobada telemàtica entre empreses sòcies del CTecno i l’Il·lm. Sr. Jaume Collboni, primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 1 octubre, 2020 / Sense comentaris

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) va organitzar una trobada telemàtica entre els màxims directius d’empreses sòcies de la fundació CTecno i l’Hble. Sr. Jaume Collboni, primer tinent d’alcaldia de l’Àrea d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona.

La sessió va començar amb una introducció del president del CTecno, Joan Ramon Barrera, que va donar la benvinguda al primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i a l’expresident de la fundació, Jordi William Carnes.

Seguidament va intervenir l’expresident del CTecno que va donar la paraula a Jaume Collboni, qui va explicar l’estratègia de l’Ajuntament respecte a la nova agenda econòmica per a Barcelona que està impulsant des de la seva responsabilitat dins el consistori. El primer tinent d’alcaldia va donar a conèixer amb detall aquesta estratègia en clau de competitivitat, des del punt de vista de Barcelona com a capital digital, hub emprenedor i tractora de talent digital.

L’únic sector que actualment està creant ocupació a Catalunya és el sector TIC digital. L’emergència econòmica ha fet accelerar l’edificabilitat de la ciutat i es calcula que es crearà un milió de metres quadrat de sostre el qual originarà 60.000 llocs de treball de diferents àmbits. El del 22@ és un model d’èxit i un referent que ha fet de Barcelona una ciutat líder des del punt de vista digital i tecnològic”, va explicar Jaume Collboni.

A continuació, les empreses sòcies CTecno van tenir l’oportunitat de compartir preguntes amb el primer tinent d’alcaldia.

Des del CTecno volem agrair la participació de Jaume Collboni i dels representants de les empreses sòcies que van participar a la sessió.

Consulta el llistat d’assistents