Trobada virtual entre empreses sòcies del CTecno i Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 5 novembre, 2020 / Sense comentaris

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) va organitzar una trobada telemàtica entre els directius d’empreses sòcies de la fundació CTecno i Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.

La sessió va començar amb una introducció del president del CTecno, Joan Ramon Barrera, que va donar la benvinguda al president de la Cambra, Joan Canadell, i a tots els representants de les empreses sòcies.

Seguidament va intervenir el president, que ens va parlar sobre el canvi de model econòmic i de la importància de la tecnologia com a paper fonamental per aconseguir aquest canvi. “En el camp tecnològic hem creat: el Centre Blockchain de Catalunya, el hub de mobilitat sostenible i .”

Segons el president, aquesta crisi ha provocat canvis sobtats, n’hi ha que se n’han beneficiat i n’hi ha que els hi ha perjudicat, però la situació és dura i per això cal enfocar grans esforços cap a un gran model econòmic i sobretot fomentar les vocaciones STEM i invertir en recerca i desenvolupament. “Hem de veure la COVID-19 com una oportunitat per transformar el model econòmic del país, en sortirem reforçats”, va afegir Joan Canadell.

A continuació, les empreses sòcies CTecno van tenir l’oportunitat de compartir preguntes amb el president de la Cambra.

Des del CTecno volem agrair la participació de Joan Canadell i de Mònica Roca, vicepresidenta primera de la Cambra de Comerç, i dels representants de les empreses sòcies que van participar a la sessió.

.

Consulta el llistat d’assistents