Trobada virtual entre empreses sòcies del CTecno i la Il·lma. Sra. Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues de Llobregat i diputada adjunta a l’Àrea de Presidència i delegada per a les Relacions Institucionals

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 28 gener, 2021 / Sense comentaris

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) va organitzar una trobada telemàtica entre els directius d’empreses sòcies de la fundació CTecno i la Il·lma Sra. Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues de Llobregat i diputada adjunta a l’Àrea de Presidència i delegada per a les Relacions Institucionals.

La sessió va començar amb una introducció del president del CTecno, Joan Ramon Barrera, que va donar la benvinguda a l’alcaldessa, i a tots els representants de les empreses sòcies.

Seguidament va intervenir la Il·lma. Sra. Pilar Díaz, que ens va parlar sobre la revolució digital i com a l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat treballen per a la implementació de projectes digitals i tecnològics.

L’alcadessa va posar molt èmfasi en com, gràcies a l’implementació de projectes tecnològics, els ajuntaments poden aconseguir un gran estalvi. l’Ajuntament d’Esplugues forma part de Xarxa Impulso, pensada només per a ciutats innovadores. Aquesta xarxa ajuda a compartir experiències i bones pràctiques.

La Il·lma. Sra. Pilar Diaz també ens va explicar dos dels projectes més revolucionaris en el que es refereix a digitalització i revolució tecnològica que han implantat a Esplugues de Llobregat. l’Oficina de gestió de dades i una Experiència disruptiva, situada a l’edifici Baronda. Aquest últim es tracta d’oferir ciència per a la ciutadania i empoderament.

A banda del projectes que tenen com a ciutat “el que volem és fer pedagogia i estimular les ganes de coneixement i el talent” va afegir l’alcadessa.

A continuació, les empreses sòcies CTecno van tenir l’oportunitat de compartir preguntes amb l’alcadessa d’Esplugues de Llobregat.

Des del CTecno volem agrair la participació de la Il·lma. Sra. Pilar Díaz i dels representants de les empreses sòcies que van participar a la sessió.

 

Consulta el llistat d’assistents