Últims dies per inscriure’s a les I Jornades CTecno 2020

Esdeveniments CTecno, Notícies

per Comunicació CTECNO / 28 maig, 2015 / Sense comentaris

El CTecno encara la recta final fins les I Jornades CTecno 2020, una oportunitat única de conèixer de primera mà l’actualitat i l’horitzó de la transformació digital de la nostra societat.

El proper dijous 4 de juny, de 9:30 a 19:00 h, el Paranimf de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585 – Barcelona), acull la 1a Edició de les Jornades CTecno 2020, esdeveniment nascut amb la voluntat de testimoniar la creixent tendència de digitalització i innovació que viu la societat actual amb un biaix local i global.

La trobada, organitzada pel CTecno i el Cicle de la Innovació Tecnològica – Catalunya 2020 (CIT Catalunya 2020) amb la col·laboració del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, servirà com a marc per la cloenda del CIT Catalunya 2020, iniciativa nascuda el 2014 i que ha articulat la capa d’innovació de l’estratègia sectorial industrial catalana.

En aquesta primera edició, les Jornades s’estrenaran amb ponències i taules rodones organitzades al voltant de 4 grans tracks, tractant temes com les noves tendències del canvi tecnològic i el seu potencial innovador, les sinergies entre indústria i noves tecnologies o el paper dels CIOs en el procés de transformació digital. (Pots consultar el programa aquí).

Les Jornades estan adreçades a tots els professionals de l’àmbit des TIC, així com a empreses i institucions de sectors afins. Els socis del CTecno disposaran d’un descompte en el preu de l’entrada, essent el cost d’aquesta de 30 euros en comptes dels 50 originals.

(Més informació i registre aquí).

 

Segueix-nos a #Jornades2020

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.