Últims dies per inscriure’s a la Nit de les Telecomunicacions amb preu especial

Esdeveniments, Notícies

per Comunicació CTECNO / 13 gener, 2015 / Sense comentaris

Xavier Verdaguer, Enginyer Informàtic i emprenedor en sèrie, serà l’encarregat de la conferència inaugural de la 20a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, esdeveniment de referència del sector TIC que tindrà lloc el proper 26 de febrer de 2015 a l’Auditori (Lepant, 150, Barcelona) i que tornarà a presentar el periodista Xavier Graset.

Durant la seva intervenció, i sota el títol de “Innovació Disruptiva: un tren que no es pot perdre”, Verdaguer, que és fundador de l’Imagine Creativity Center de Silicon Valley, explicarà casos d’èxit (tant de Catalunya com de Silicon Valley), que ajudaran als assistents a aprendre a innovar millor.

Lliurament de premis

La 20a Nit (que tornen a organitzar conjuntament l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) és alhora el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo (guardó de prestigi que reconeix a la personalitat de l’any i al jove emprenedor), els Premis Alan Turing (que en la seva tercera edició premiaran al CIO de l’any i a la responsabilitat social) i el Premi d’Honor de La Nit ( la convocatòria es manté oberta fins al 22 de gener, més informació aquí).

Un any més el CTecno és entitat col·laboradora de l’esdeveniment, per la qual cosa disposa d’un codi de descompte en el preu de l’esdeveniment per als associats, que estarà operatiu fins el dia 1 de febrer. El preu reduït serà de 30 euros en comptes dels 45 de l’entrada general. El codi pot aconseguir-se contactant amb comunicacio@ctecno.net o amb aramirez@ctecno.net. Les inscripcions poden realitzar-se aquí.

 

Més informació sobre la Nit i inscripcions a www.lanit.cat

Podeu trobar més informació sobre Xavier Verdaguer al següent enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.