Un nou pas en la col·laboració Catalunya-Israel: Happy Hour al Mobile World Congress 2015

Esdeveniments, Notícies

per Comunicació CTECNO / 27 febrer, 2015 / Sense comentaris

El proper dimecres 4 de març, en el marc del Mobile World Congress 2015, tindrà lloc la “Israel-Catalonia Happy Hour”. Organitzat per ACCIÓ, l’esdeveniment té l’objectiu de fomentar el networking entre empreses tecnològiques catalanes i israelianes i, de la banda catalana, comptarà amb la participació destacada dels Srs. Alfonso Álvarez, International Business Manager d’Abertis Telecom, i Christoph Wäller, Dr.-Ing. de Research and Innovation de SEAT. Enguany, al Mobile participaran 60 empreses catalanes d’alta tecnologia i 65 provinents d’Israel, país líder en telecomunicacions mòbils.

L’acte se celebrarà a les 15:00 al Pavelló d’Israel (Hall 5) del Mobile World Congress (Av. Joan Carles I,
64, L’Hospitalet de Llobregat), i donarà continuïtat al projecte de col·laboració entre les agències d’innovació d’ambdós països que va iniciar-se el 2011 amb la primera d’una sèrie de missions comercials a Tel-Aviv. Entre aquestes hi destaca l’organitzada el novembre de 2013 entorn el concepte “Smart Cities“, que va ser la primera adreçada a les empreses TIC.

Organitzada conjuntament pel CTecno, ACCIÓ, Secartys i la Cambra de Comerç de Barcelona, la missió va partir amb l’objectiu de trobar col·laboracions en matèria de tecnologies punteresinternacionalitzar solucions TIC, i cercar acords tecnològics per participar en projectes europeus d’innovació, i va comptar amb la presència del M. Hble Sr. Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya. A principis de febrer del 2014, el CTecno va organitzar un Follow-up amb un esmorzar de treball per posar en comú i avaluar l’experiència del viatge. Durant la reunió, empreses com CastInfo, Scytl i Viclone van explicar la seva experiència, fomentant la creació de nous vincles de creixement i d’oportunitat de negoci entre les companyies assistents.

 

Els interessats en assistir a la Israel-Catalonia Happy Hour hauran de ser participants del Mobile World Congress o bé disposar d’una entrada al mateix.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.