Un nou speed dating de la Barcelona Digital Talent dins el Sónar+D reuneix el talent digital amb les empreses

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 20 juliol, 2019 / Sense comentaris

El CTecno, com a membre impulsor de l’aliança público-privada per atraure i retenir talent digital a Catalunya, la Barcelona Digital Talent, ha estat present en una nova cita entre el talent i les empreses. En aquesta ocasió el marc ha estat el Sónar+D i l’activitat, un nou speedating on hi han participat més de 30 empreses i per on han passat més d’un centenar de candidats i candidates amb perfils escollits expressament per a les candidatures obertes.

La connexió entre les empreses i talent digital és la clau per lluitar contra l’escletxa existent entre l’oferta de posicions TIC i la demanda, cada cop creixent, de perfils especialitzats com els experts en llenguatge Java, Linux o SAP, experts en Big Data, UX-UI o Business Intelligence. Els joves i les joves arribats de codes acadèmies, universitats i altres centres de formació s’han pogut entrevistar amb més de 30 empreses com Iecisa, Concatel, Nae, Oesia o CaixaBank, etc. Després de l’speedating organitzat en el marc del 4YFN a finals de febrer de 2019, aquesta ha estat una nova oportunitat pel talent de Barcelona per trobar-se amb diversos perfils d’empreses, des de les grans i consolidades a les que estan en ple creixement.

 

Amb iniciatives com aquestes, la Barcelona Digital Talent pretén posicionar la ciutat com a hub de talent digital que crea i reté professionals amb competències digitals, a més de facilitar l’atracció de talent a nivell internacional.

Què és la Barcelona Digital Talent?
Barcelona Digital Talent és una aliança públic-privada que treballa per assegurar l’alineació entre les necessitats de les empreses i les iniciatives de talent digital, desenvolupar noves habilitats digitals i posicionar a Barcelona com una capital de talent digital a nivell mundial.
Està constituïda per la Mobile World Capital Barcelona, Cercle Tecnològic de Catalunya, Barcelona Tech City, 22@Network, Foment del Treball Nacional, Barcelona Global, Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona (Barcelona Activa).