UPCnet s’afegeix al Consell d’Empreses del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 24 maig, 2016 / Sense comentaris

El passat dilluns 23 de maig, el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) i UPCnet van signar un conveni de col·laboració per incorporar la companyia TIC al Consell d’Empreses del CTecno. El Sr. Jordi William Carnes, President del CTecno, i el Sr. José Maria Ciervo, Director General d’UPCnet, van ser els encarregats de la rúbrica, que va tenir lloc a les oficines del CTecno a l’edifici MediaTIC.

UPCnet és l’empresa de consultoria i serveis tecnològics de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech, experta en ajudar a les empreses i administracions públiques a potenciar l’agilitat de negoci mitjançant l’ús de les TIC. Amb més de 140 professionals, UPCnet disposa d’expertesa en els àmbits d’Analytics & Big Data, gestió del coneixement i del talent, serveis d’aplicacions, Cloud Computing i serveis gestionats. A més de treballar per a la pròpia Universitat, la companyia presta serveis a empreses de diversos sectors com ara la salut, el manufacturing, els béns de consum i l’administració pública, entre d’altres, i compta amb la col·laboració tecnològica de prestigiosos centres de recerca internacionals.

A través d’aquest conveni, UPCnet, que s’incorpora com a Sòcia al Consell d’Empreses, i el CTecno busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’actes, reunions professionals i trobades de networking.

 

 

Per a més informació:
Contacte:  Aida de la Mata (comunicacio@ctecno.net).
93 300 80 38  www.ctecno.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.