VASS s’uneix a la Fundació CTecno per establir un marc de col·laboració en projectes d’interès comú dins l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 1 març, 2021 / Sense comentaris

Barcelona, ​​25 de febrer de 2021.- En la seva aposta per seguir creixent, VASS empresa líder en solucions digitals a Espanya, ha signat un acord amb la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) per unir forces i començar una col·laboració directa en el desenvolupament de projectes socials, la creació d’una àmplia xarxa de networking i celebració d’esdeveniments i trobades tecnològiques.

El conveni, signat per Francesc Bert, responsable d’empreses de CTecno, i Jesús Poveda, director de VASS Catalunya, estableix un marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú dins l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

Amb aquest acord, la companyia presidida per Francisco Javier Latasa fa un pas més en el desenvolupament del seu pla estratègic VASS @ 400 posat en marxa fa dos anys amb l’objectiu d’impulsar una organització molt més escalable, eficient i global dins de la companyia, i reforçar tant la seva presència en el mercat nacional com internacional, on VASS compta amb filials a Brasil, Xile, Colòmbia, Benelux, Mèxic, Perú, Regne Unit i Estats Units, i amb les que ha crescut l’any passat un 8,29%, especialment amb LATAM.

Amb aquesta última incorporació de VASS, són 46 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses de CTecno.

“Formar part de CTecno és un pas molt important per a VASS en la col·laboració directa del desenvolupament de projectes socials que és un dels objectius de la nostra RSC i clau per a la participació en esdeveniments i trobades tecnològiques conjuntes” afirma Jesús Poveda, director de l’Oficina de VASS a Catalunya.

Per la seva banda, Francesc Bert, responsable d’empreses de CTecno indica “el sector TIC és actualment el motor més potent de l’economia catalana i Barcelona té totes les característiques com a ciutat per ser el hub de talent digital de sud d’Europa. Estem encantats de créixer amb la incorporació de VASS en l’ecosistema CTecno, serà un plaer col·laborar junts per abordar els reptes del sector tecnològic i digital”.

Sobre CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital.
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte als principals temes i actualitat que afecten el sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament.
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector.

Creada el 2008, la Fundació CTecno promou entorns de networking entre les empreses sòcies i empreses externes, i entre les empreses sòcies i l’administració, a través de l’organització de diversos actes (públics i privats), així com reunions exclusives o la creació d’espais de treball i reflexió, la redacció i publicació de diversos estudis sobre el sector o la difusió de les seves corporacions a l’àmbit nacional i internacional.

Sobre VASS

Empresa líder en solucions digitals amb nou seus en dos continents (Espanya, Brasil, Xile, Colòmbia, Benelux, Mèxic, Perú, UK i USA) i una plantilla superior a 2.200 persones. Gràcies a la nostra metodologia pròpia agile VASSXtreme i al nostre ampli ecosistema de marques (NATEEVOSerbatic i vdSHOPVASS), acompanyem als nostres clients en el seu procés de transformació digital, desenvolupant i executant les estratègies més innovadores i escalables des de l’estratègia fins a l’operació. Estem plenament compromesos amb la societat, per això el 2019 neix la Fundació VASS, per impulsar la recerca i formació al voltant del talent digital. Destinem el 2% del profit i tot l’equip l’1% del seu temps a accions solidàries. Tot aquest creixement neix del talent i la passió per la innovació i millora constant, sempre a la nostra manera: fent senzill al complex.