VIAempresa i el CTecno aposten pel sector TIC

Notícies

per Comunicació CTECNO / 11 març, 2015 / Sense comentaris

L’acord de col·laboració entre el diari empresarial i el Cercle Tecnològic de Catalunya té com a objectiu promoure conjuntament les empreses TIC del territori

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) i el diari empresarial de Catalunya, VIAempresa, han signat un acord de col·laboració per promoure conjuntament el teixit empresarial del territori que aposta per les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). En aquest sentit, el conveni suposa sumar esforços i recursos per augmentar la visibilitat dels actors i institucions empresarials del sector tecnològic.

El diari empresarial intensificarà la informació relacionada amb aquest sector, amb la nova secció de Tecnologia i el seu canal a la xarxa social. VIAempresa també donarà cobertura als actes d’interés noticiable organitzats pel CTecno, amb l’objectiu d’esdevenir un altaveu de la innovació i la tecnologia de Catalunya.

El diari empresarial de Catlaunya 
VIAempresa és un diari empresarial en línia que dóna veu a les diverses àrees econòmiques de Catalunya, orientat a les pimes, autònoms, emprenedors grans empreses. Proporciona un espai de comunicació amb informació funcional des d’una visió constructiva, que ajudi a dinamitzar el teixit productiu i empresarial de Catalunya i fomentar l’ocupació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.