Vine a la Jornada d’Innovació Tecnològica en el Sector Agroalimentari

Esdeveniments, Notícies

per Comunicació CTECNO / 4 març, 2015 / Sense comentaris

El proper divendres 13 de març, a les 10:30 h, tindrà lloc la “Jornada d’Innovació Tecnològica en el Sector Agroalimentari” organitzada pel Cicle de la Innovació Tecnològica – Catalunya 2020 (CIT CAT 2020) per iniciativa del CTecno i amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

L’acte, que tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida (Carrer del Carme, 26, Lleida), continua la sèrie de Jornades Territorials promogudes pel CIT CAT 2020 i que van néixer amb la voluntat d’impulsar i fomentar l’ús de les noves tecnologies en els set àmbits sectorials líders definits per l’Estratègia RIS3CAT.

La jornada comptarà amb la presència de l’Il·lm. Sr. Joan Reñé, President de la Diputació de Lleida, i versarà sobre el paper que juguen les noves tecnologies en un sector tan dinàmic i diversificat com és l’agroalimentari, que suposa més d’un 60 per cent de les exportacions de la província de Lleida. El Sr. Jordi William Carnes, President del CTecno, serà l’encarregat del discurs de cloenda.

Podeu consultar el programa complet i realitzar les inscripcions al següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.