Visita a l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 8 maig, 2014 / Sense comentaris

irecEn motiu del Cicle de Jornades KET (Key Enable Technologies), una iniciativa que pretén mostrar els avenços actuals en tecnologies facilitadores d’avantguarda a Catalunya, i  que forma part del Cicle de la Innovació Tecnològica – Catalunya 2020, organitzat pel Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) i el Cercle per al Coneixement – Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País, us convidem a la Visita a l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)que tindrà lloc el proper dimarts 20 de maig de 19h a 21h. L’acte anirà a càrrec de:

– Sr. Ramon Garriga, director de l’IREC

– Sr. Manel Sanmartí, cap d’àrea d’Electrònica de Potència

– Prof. Dr. Joan Ramon Morante, cap d’àrea de Materials Avançats per a l’Energia

L’IREC és un centre de recerca que té com a objectiu contribuir en assolir l’equilibri imprescindible entre desenvolupament energèticament sostenible, competitivitat econòmica i seguretat energètica. A través de la recerca científica i tecnològica, l’IREC treballa per identificar els reptes energètics del futur i desenvolupar tecnologia que permetin a les empreses implantar solucions innovadores, competitives i immediates.

Les inscripcions poden realitzar-se a través de l’adreça electrònica sebap@sebap.com o bé al telèfon 933192854 abans del divendres 15 de maig a les 14h.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.