Visita al Centre de Regulació Genòmica (CRG) – 15/10/13

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 1 octubre, 2013 / Sense comentaris

 

 

 

 

El Cercle per al Coneixement, la Comissió de Tecnologia de la SEBAP  i el CTecno, organitzen la Visita al Centre de Regulació Genòmica.

El Centre de Regulació Genòmica (CRG) és un innovador centre de recerca bàsica creat al desembre de 2000 per iniciativa del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DURSI) de la Generalitat de Catalunya. Es constitueix jurídicament com una fundació sense ànim de lucre i compta amb la participació de la Generalitat de Catalunya a través del Departament d’Economia i Coneixement (DECO) i del Departament de Salut (DS), així com de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i del Ministeri d’Economia i Competitivitat (MINECO).

El CRG és un institut internacional de recerca biomèdica d’excel•lència, la missió del qual és descobrir i fer avançar el coneixement en benefici de la societat, la salut pública i la prosperitat econòmica.

La visita serà dirigida pel Dr. Luis Serrano, director i cap del grup de recerca Disseny de Sistemes Biològics; i pel Dr. Roderic Guigó, coordinador del programa de recerca Bioinformàtica i Genòmica i cap del grup de recerca Biologia Computacional del Processament de l’ARN.

Dia: dimarts 15 d’octubre
Lloc: Centre de Regulació Genòmica (CRG). C/ Dr. Aiguader, 88
Horari: de 19h a 21h

L’aforament és limitat i les reserves seran per rigorós ordre d’inscripció al telèfon 933192854 o a l’adreça secretaria@cperc.net. IMPRESCINDIBLE indicar el nom, el cognom i el DNI de l’assistent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.