Visita CTecno al Centre de Visió per Computador: 03/12/12

Esdeveniments

per Comunicació CTECNO / 3 desembre, 2012 / Sense comentaris

Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

El Consell Científic i Tecnològic del CTecno us proposa una visita exclusiva al Centre de Visió per Computador (CVC) per el dilluns 3 de desembre de les 19 a les 21 h.

El CVC és una institució sense ànim de lucre, fundada el 1995 per la Generalitat de Catalunya i la UAB, que té com a finalitat generar coneixement de qualitat en aquest camp i realitzar transferència de tecnologia cap a la societat oferint Valor Afegit a les empreses. Actualment, el CVC s’ha posicionat com a especialista en el camp de la Visió per Computador i està considerat com a referent de creador de coneixement per a la societat.

Acompanyats pel Dr. Josep Lladós i el Dr. Juan José Villanueva, director i anterior director del CVC, coneixerem el centre, les seves instal·lacions i els projectes de transferència tecnològica que s’hi duen a terme.

Més informació sobre el CVC a www.cvc.uab.es (com arribar-hi, mapa)

Totes les persones interessades en assistir a la visita, cal que ho confirmeu al correu-e secretaria@cperc.net (indicant nom, cognoms, DNI, empresa i que sou soci del CTecno). Les places són limitades i l’accés serà per rigorós ordre d’inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.