Visita CTecno al Sincrotró Alba 06/11/12

Esdeveniments

per Comunicació CTECNO / 6 novembre, 2012 / Sense comentaris

 

El Consell Científic i Tecnològic del CTecno proposa una visita exclusiva al sincrotró ALBA per el dimarts 6 de novembre de les 19 a les 21 h.

El Sincrotró ALBA és una nova generació de sincrotró i és l’únic situat al sud de la línia Paris-Trieste (excloent la font europea de Grenoble). Va ser inaugurat el 2010 i està cofinançat pel Govern espanyol i la Generalitat de Catalunya i gestionat pel CELLS (Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró). De la mà del Sr. Ramon Pascual, president de la Comissió Executiva del Laboratori del Sincrotró ALBA, visitarem les instal·lacions, coneixerem els projectes que s’hi duen a terme i debatrem sobre com millorar la col·laboració i cooperació entre els centres d’excel·lència, les universitats i el sector empresarial.

El Sincrotró ALBA està ubicat a la Carretera BP 1413, de Cerdanyola del Vallès a Sant Cugat del Vallès, Km 3,3, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona. Com arribar-hi al següent link: https://www.cells.es/AboutUs/Access

Totes les persones interessades en assistir, cal que ho confirmeu al correu-e secretaria@cperc.net abans del 30 d’octubre (indicant nom, cognoms, DNI, empresa i que sou soci del CTecno). Les places són limitades i l’accés serà per rigorós ordre d’inscripció. Per motius de seguretat, no podran inscriure’s dones embarassades ni persones amb marca-passos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.