Visita exclusiva CTecno a l’IDIBAPS

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 31 gener, 2013 / Sense comentaris

El CTecno conjuntament amb SEBAP-Cercle del Coneixement us proposa una visita exclusiva a l’Institut D’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) que tindrà lloc el proper dilluns 11 de febrer de 19h a 21h. L’IDIBAPS està situat al c/Rosselló 149-153 · 08036 Barcelona (mapa:https://goo.gl/maps/PjN4r).

L’IDIBAPS és un centre de recerca pioner vinculat a l’Hospital Clínic de Barcelona, la Universitat de Barcelona i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (IIBB-CSIC), que forma part de la Institució CERCA (Centres de Recerca de Catalunya) de la Generalitat de Catalunya. Amb més de 900 articles originals publicats el 2011 en revistes internacionals de primer nivell, i un pressupost anual al voltant de 20 milions d’euros, l’IDIBAPS és un dels centres de recerca biomèdica més productius de Catalunya i Espanya i encapçala el rànquing de l’Instituto de Salud Carlos III dels divuit Institutos de Investigación Sanitaria acreditats a tot l’Estat.

De la mà del Dr. Ramon Gomis i la Dra. Pastora Martínez, director i gerent de l’IDIBAPS respectivament, coneixerem quins projectes s’hi duen a terme i com assoleixen el seu objectiu principal d’ integrar la recerca clínica de qualitat contrastada amb la recerca bàsica d’alt nivell per aconseguir una transferència més eficaç dels avenços científics obtinguts en la prevenció i el tractament dels problemes de salut més prevalents. A més, coneixerem les noves instal·lacions del Centre de Recerca Biomèdica CELLEX, inaugurat el passat 10 de gener.

Tota la informació sobre l’IDIBAPS a www.idibaps.org.

Totes les persones interessades en assistir a la visita, cal que ho confirmeu al correu-e secretaria@cperc.net (indicant nom, cognoms, DNI, empresa i que sou soci del CTecno). Les places són limitades i l’accés serà per rigorós ordre d’inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.