Visita KET al Barcelona Supercomputing Center

Actualitat, Esdeveniments, Notícies

per Comunicació CTECNO / 20 novembre, 2014 / Sense comentaris

Enmarcat dins el Cicle de Jornades KET, promogut pel Cicle de la Innovació Tecnològica – Catalunya 2020, i organitzat pel CTecno, la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) i el Cercle per al Coneixement – Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País, el proper dimarts 25 de novembre de 17:30 -19:00h tindrà lloc una visita al Barcelona Supercomputing Center (BSC), dins el Parc UPC (C/ Jordi Girona, 31, Barcelona).

La benvinguda anirà a càrrec de la Sra. Elisabeth Jordà, directora del Parc UPC. Seguidament, el Sr. Carlos Merida, PRACE Research Manager, i el Sr. Oriol Riu, Site Manager al BSC, presentaran el Barcelona Supercomputing Center. Finalment es procedirà a visitar les instal·lacions del centre, on, entre d’altres projectes, es gestiona el MareNostrum, un dels superordinadors més potents d’Europa.

El BSC és Centre d’Excel·lència Severo Ochoa, gestiona la Red Española de Supercomputación (RES) i és membre de primer nivell de la infraestructura de recerca europea PRACE (Partnership for Advanced Computing in Europe).

Les inscripcions poden realitzar-se enviant un correu electrònic a info@xpcat.net o bé al telèfon 93 582 45 45, abans del dia 24 de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.