Visita KET al Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF)

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 3 juny, 2014 / Sense comentaris

creaf webDins el marc del Cicle de Jornades KET organitzat pel Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) i el Cercle per al Coneixement – Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País, i que forma part del Cicle de la Innovació Tecnològica Catalunya 2020, us convidem a la visita al Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) que tindrà lloc el proper dimecres 11 de juny de 19 h a 21 h. L’acte anirà a càrrec de:

– Sr. Javier Retana, director del CREAF
– Sr. Joan Pino, subdirector del CREAF
– Sr. Xavier Pons, investigador principal
– Sr. Josep Maria Espelta, investigador principal
– Sra. Olga Roig, responsable de captació de fons internacionals
– Sra. Anna Ramon, responsable de comunicació
– Sra. Sílvia Casellas, directora d’iterNatura i assessora del centre en gestió de
projectes amb fons privats

El CREAF  és un centre públic de recerca creat l’any 1987. En formen part del seu Patronat la Generalitat de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Barcelona (UB), l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), l’Institut de Rerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC).

El CREAF té la missió de generar nous coneixements i eines en l’àmbit de l’ecologia terrestre, especialment la forestal, per millorar la planificació i gestió del medi natural, rural i urbà. Els objectius del centre són realitzar recerca bàsica aplicada d’excel·lència sobre ecosistemes terrestres, desenvolupar eines per facilitar la presa de decisions i millorar la gestió dels sistemes naturals i difondre coneixements cientificotècnics mitjançant formació, assessorament i difusió.

Inscripcions a sebap@sebap.com o bé al telèfon 93 319 28 54.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.