Vodafone entra a formar part de les empreses sòcies del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 6 setembre, 2021 / Sense comentaris

 Vodafone ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) per incorporar-se com empresa sòcia. La fundació sense ànim de lucre està oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC, per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.  

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixement, així com en els projectes socials en què els dos treballin conjuntament per acostar la tecnologia i els seus avanços a diversos col·lectius.

El conveni, signat per Francesc Bert, responsable d’empreses de CTecno, i Alejandro Carballo, Sales Director Administracions Públiques a Catalunya i Aragó  a Vodafone, estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú dins l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

 

Sobre Vodafone

Vodafone és una companyia de telecomunicacions líder a Europa i Àfrica. El nostre propòsit és “Connectar per un futur millor” per impulsar una societat inclusiva i digital. La nostra experiència i escala ens brinden una oportunitat única per impulsar un canvi positiu per a la societat. Les nostres xarxes mantenen connectats a famíliesamicsempreses i governs i –com ha demostrat la COVID-19- exercim un paper vital per mantenir el funcionament de l’economia i de sectors crítics com educació i salut. 

Vodafone és l’operador més gran d’Europa de xarxes mòbils i fixes i el major proveïdor de connectivitat IOT del món. La nostra plataforma tecnològica M-Pesa a Àfrica permet que més de 50 milions de persones es beneficien de l’accés a pagaments mòbils i serveis financersOperem xarxes mòbils i fixes en 21 països i tenim acords amb xarxes mòbils en 49 països més. El 30 de juny de 2021, comptem amb més de 300 milions de clients mòbils, més de 28 milions de clients de banda ampla fixa, més de 22 milions de clients de TV connectem 127 milions de dispositius Iot. 

Donem suport a la diversitat i la inclusió a través de les nostres polítiques de maternitat i paternitat, apoderant les dones a través de la connectivitat i millorant l’accés a l’educació i a les habilitats digitals per a dones, nenes i per a la societat en general. Respectem a totsindependentment de la seva raça, ètnica, discapacitat, edat, orientació sexual, identitat de gènerecreences, cultura o religió. 

Vodafone també està prenent mesures per reduir l’impacte en el planeta reduint les seves emissions de gasos d’efecte hivernacle en un 50% per al 2025 i aconseguint zero emissions netes de carboni en 2040, adquirint el 100% de l’electricitat de fonts renovables per al 2025 i reutilitzant, revenent o reciclant el 100% dels equips de xarxa redundants.  

 

Sobre CTecno  

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:  

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital.  
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte als principals temes i actualitat que afecten el sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament.  
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector.